BAŞKAN SELÇUK TEMEL'E DOĞUM GÜNÜ ZİYARETİ

Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Bulvar Unlu Mamulleri Firması'nın sahibi Mümtaz Dündar ile Gözde Un Tic. Ltd. Şti. Firması'nın sahipleri Cafer Eser ve İbrahim Esen, sıcak bir dostluk ve işbirliği bağına sahip oldukları Başkan Selçuk Temel'e makamında samimi bir ziyaret gerçekleştirdiler. Doğum günü kutlaması adı altında gerçekleştirilen bu anlamlı ziyarette, Temel'in yıllara meydan okuyan enerjisi ve başarılı liderliği takdirle karşılandı.Ziyaret sırasında yapılan sohbetlerde iş dünyasındaki güncel gelişmeler ve gelecek projeleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Mümtaz Dündar, Cafer Eser ve İbrahim Esen, başkanı kutlamak için özel olarak hazırlanan bir hediye takdim ettiler. Başkan Temel, nazik ziyaret ve jestleri karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.Bu anlamlı doğum günü ziyareti, iş dünyasındaki dayanışma ve işbirliği ruhunu bir kez daha gösterirken, dostlukların ve iş ilişkilerinin ne kadar değerli olduğunu hatırlattı. Başkan Selçuk Temel, ziyaretçilerinin samimi jestleriyle yeni yaşını güzel bir başlangıçla kutlamanın mutluluğunu yaşadı.