Facebook

Twitter

Youtube

Şikayet

Anket

BAĞDA BUDAMA VE YETİŞTİRİCİLİK EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ

Turgutlu Ticaret Borsası'nın düzenlemiş olduğu Turgutlu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Turgutlu Ziraat Odası'nın katılımı ile gerçekleşen Manisa Bağcılık Araştırma Enstiüsü Uzmanları tarafından verilen teorik eğitim çiftçilerin, üzüm üreticilerinin ve tüccarlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Turgutlu Ticaret Borası Konferans Salonunda gerçekleşen eğitim Turgutlu Kaymakamı Sayın Uğur TURAN, Turgutlu İlçe Tarım ve Orman Mü...dürü Sayın Musa ÇALLI, Turgutlu Ziraat Odası Başkanı Sayın Abdullah ŞENOL, Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Uzmanları, Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, üzüm üreticileri ve tüccarlar ile çiftçilerin katılımıyla yoğun ilgi gördü.

Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Serdar ARACI'nın Moderatörlüğünde gerçekleşen Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Yüksek Ziraat Mühendisi Sayın Mustafa Sacit İNAN ve Yüksek Ziraat Mühendisi Sayın Metin KESGİN'in sunumlarıyla ve bilgilendirmeleriyle eğitim gecenin ilerleyen saatlerine rağmen yoğun katılım ve ilgiyle devam etti.

Eğitimin sonunda konuşması yapmak üzere kürsüye davet edilen Turgutlu Kaymakamı Sayın Uğur TURAN, eğitimi düzenleyen emek veren katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Ardından söz alan Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selçuk TEMEL, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederken üreticlerimize ve çiftçilerimize eğitim ve organizasyonların devam edeceğinin müjdesini verdi.