BAŞKAN TEMEL TURGUTLU MESLEK YÜKSEKOKULU'NDA ENDÜSTRİ DANIŞMA KURULU TOPLANTISI KATILDI

19 Aralık 2019 tarihinde Turgutlu Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda Turgutlu ilçesindeki sektör temsilcileri ve öğretim elemanlarının katılımıyla 2. Endüstri Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, sektörlerdeki ihtiyaçlar, sorunlar ve çözüm önerileri, yapılabilecek proje ve işbirliği çalışmaları, istihdam durumları ve temininde güçlük çekilen meslekler, eğitim müfredatlarına ilişkin talepler, yeni bölüm önerileri ve okulumuzdan beklentiler, işyeri uygulama eğitimi konusunda değerlendirmeler yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ersin ASLAN, Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Altay ERBULAK ve Öğr. Gör. Gürkan SOY, Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aysel YAZICI, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hakan CENGİZLER, Elektrik ve Enerji Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin GÖKOZAN, El Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Belgin PEKPELVAN, Turgutlu Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Murat Aydın ŞEN, Seramiksan A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Burak ERSOY, Turgutlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayrettin USLU, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kemalettin ÖNER, Cömert AYBEY HYBRID Yazılım A.Ş., Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk TEMEL, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nevzat AVCI, Turgutlu Metal Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TUNÇDİBEK, Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hasan YAMAN ve Turgutlu Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Sabri TOKER katıldı.