Facebook

Twitter

Youtube

Şikayet

Anket

BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN AKIN'A ZİYARET

ÜYEMİZ BURAKCAN GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ' NİN SORUNLARI İÇİN TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN AKIN İLE GÖRÜŞTÜK
Üyemiz Burakcan Gıda Ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi fabrika müdürü Ahmet Enes Pulat ve işletme müdürü Semih Köktopçu Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Temel'i makamında ziyaret ederek önümüzdeki hafta başlayacak olan üretim sezonu öncesi çözülmesi gereken sorunlarından bahsetti. Başkan Temel üyemizin sorunları ile yakından ilgilendi ve sorunların çözümü için 02/07/2020 tarihinde üyemiz ile birlikte Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ı makamında ziyaret etti.
Başkan Temel, Belediye Başkanı Çetin Akın ile Sadece yurt dışına ihracat yaparak hem ülke hem de Turgutlu ekonomimize büyük katkı sağlayan üyemiz Burakcan Gıda Ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi' nin sezon öncesi mağdur olmaması ve sorunlarının en kısa sürede çözümü için neler yapılabileceği hakkında görüştü.
Başkan Çetin Akın üyemizin sorununu ilgili birimlere ilettiğini ve vakit kaybetmeden sorunun çözülmesi için çalışma başlatacaklarını söyledi.
Ziyaret sonunda Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.