BORSAMIZ BAĞ BOZUMU ETKİNLİĞİNE KATILDI

Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri programına katılım gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi tarafından 30 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerinin Bağ Ziyareti etkinliğine Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Temel ve Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Agah Karaata katıldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Musa Çallı, Ziraat Odası Başkanı Abdullah Şenol, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ünal düzenlenen programlara katıldılar. Program kapsamında ilk olarak bağ ziyaretinde bulundu. Burada işçiler ile birlikte üzüm kesiminde bulunuldu. Ardından üzümler bandırma yaparak sergiye serildi.