Şikayet

Anket

BORSAMIZ MANİSA ODALAR VE BORSALAR İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

MANİSA İL-İLÇE ODA BORSA İSTİŞARE TOPLANTISITurgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Temel, Yönetim Kurulu Üyesi Mümtaz Dündar ve Agah Karaata, Meclis Başkanı Ahmet Sezai Önal, Meclis üyeleri Mehmet Güler ve Ramazan Peynirci ile Genel Sekreter Hasan Ervardar, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’ nun katılımı ile gerçekleştirilen Manisa İl-ilçe Oda Borsa İstişare Toplantısı’na katıldı.Manisa’da Kurulu Tüm Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları ile birlikte Meclis Üyelerinin, TOBB Manisa Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerinin de katılımıyla Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen istişare buluşmasında; Başkan Hisarcıklıoğlu, Manisa İş Dünyası’nın güncel görüş ve önerilerini dinledi ve değerlendirmelerini paylaştı.Dünya ve Türkiye gündeminde yerini alan salgın sonrası yeni dönem, ekonomide 2021 yılı performansı ve yılın ikinci yarısından beklenenlerin de görüşüldüğü programda Katılımcılar; Manisa İş Dünyasını temsilen faaliyet süreçlerinde karşılaştıkları sorunları, talep ve önerileri ile birlikte Başkan Hisarcıklıoğlu’na aktardılar. Hisarcıklıoğlu ise iletilen konuları ilgili Bakanlık ve Kurumlar ile görüşeceğini, sonuçların da her istişarede sonrasında olduğu gibi yine Manisa Oda ve Borsaları ile paylaşılacağını belirtti.Son dönemde Ülkemizde yaşanan doğal afetler ve acil durumlar sonrasında, kaybedilen doğa ve üretim varlıklarımızın yerine yenilerinin kazandırılması ve Vatandaşlarımızın yaralarının sarılması adına TOBB öncülüğünde ve Ülkemiz Genelinde hemen başlatılan nakdi ve ayni destek kampanyaları da görüşülen ve gösterilen hassasiyetlere karşılıklı teşekkürlerin sunulduğu konular arasında oldu.