BORSAMIZ TOBB AKREDİTASYON DENETİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında Akreditasyon Denetimi başarıyla gerçekleştirildi.

Borsa faaliyetlerinin ve borsaların sunduğu hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından kurulan Akreditasyon Sistemi ve Akreditasyon Denetimleri düzenli aralıklarla yapılmaktadır. 13 Kasım 2019 tarihinde yapılan Akreditasyon Denetimi Türk Loydu Baş Denetçisi Sayın Ayşenur ATAY tarafından gerçekleştirildi.

Akreditasyon Denetim önce yapılan açılış toplantısı Turgutlu Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sayın Ahmet Sezai ÖNAL, Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selçuk TEMEL, Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mümtaz DÜNDAR ve Turgutlu Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sayın Hasan ERVARDAR'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Turgutlu Ticaret Borsası Akreditasyon Sorumlusu Sayın Hasan ÖNEŞ ve Akreditasyon Yardımcısı Sayın Uğur SARITAŞ'ın denetimde göstermiş olduğu başarı sonucunda Turgutlu Ticaret Borsası Akreditasyon Belgesini yenilemeye hak kazanmıştır.