BORSAMIZDAN, TURGUTLU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ'NE RAMAZAN AYI ZİYARETİ

Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Temel, Ramazan ayının başlaması nedeniyle Turgutlu İlçe Müftüsü Ömer Çoban'ı makamında ziyaret ederek kutlama mesajı iletti.Başkan Temel, İlçe Müftüsü Çoban'ı ziyaret ederek Ramazan ayının mübarekliğini ve bereketini paylaşmak istediklerini belirterek, bu özel zamanın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının artması için bir fırsat olduğunu ifade etti.İlçe Müftüsü Ömer Çoban da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ramazan ayının birlik ve beraberliği güçlendiren önemli bir zaman olduğunu söyledi.Başkan Temel ve İlçe Müftüsü Çoban, Ramazan ayının tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi dileklerinde bulunarak, ziyaretin sonunda birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.