KAYMAKAM KAPANKAYA YÖNETİM KURULUMUZ İLE DEPREM YARDIMLARI HAKKINDA GÖRÜŞTÜ

Turgutlu Kaymakamı Selami KAPANKAYA, Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk TEMEL’i ziyaret ederek, deprem bölgesine yapılacak ayni yardımlar hakkında görüştü.Turgutlu Ticaret Borsası meclis toplantı salonunda yapılan görüşmeye Kaymakam KAPLANKAYA ve Başkan TEMEL ile birlikte Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Mümtaz DÜNDAR ve Agâh KARAATA, Ak Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan BAŞ, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN, Turgutlu İlçe Sağlık Müdürü Dr.Bilgehan HASYİĞİT, Turgutlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halim KARAER, Üyemiz Gözde Un firmasının sahipleri Cafer ESER ve İbrahim ESEN, üyemiz Bulvar Unlu Mamülleri’ nin sahiplerinden Mehmet DÜZ, TUTSO Genel sekreteri Nevzat AVCI ile Genel sekreterimiz Hasan ÖNEŞ katıldı.Başkan TEMEL, deprem bölgesine Turgutlu Ticaret Borsası olarak 2 adet konteyner ev bağışladıklarını ve deprem bölgesine yapılan yardımların devam edeceğini belirtti.