MANİSA BÖLGESİ ODA VE BORSALARI ORTAK İSTİŞARE TOPLANTISI

13 MART 2018 Salı günü Manisa İlimizi ziyaretleriyle onurlandıran TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla düzenlenen Manisa Bölgesi Oda ve Borsaların Ortak İstişare toplantısına Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Orcan ile Ticaret Borsası seçimlerinde Başkan Adayı olan Sami Ayan birlikte katıldılar.

Saat 13.00 ile 14.00 arasında Manisa Ticaret Borsası’nda, saat 14.00 ile 15.00 arasında ...Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen istişare toplantısında bölgemizin sorun ve çözüm önerileri gündeme getirildi.

Söz konusu toplantıya katılan TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, TOBB Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ender Yorgancılar’a, TOBB Yönetim Kurulu Üyemiz ve GTİ A.Ş Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Arif Parmaksız’a sevgi , saygı ve şükranlarımızı arz ederiz.