MANİSA VALİSİ SAYIN AHMET DENİZ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Turgutlu Kaymakamı Sayın Uğur TURAN, Turgutlu Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Albay Sayın Kenan PEŞTERNİK, Turgutlu Belediyesi Başkanı Sayın Turgay ŞİRİN, Turgutlu Ticaret Borsası Başkanı Sayın Selçuk TEMEL, Turgutlu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mümtaz DÜNDAR, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Faruk AYDIN, Turgutlu Ticaret ve... Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Yavuz SEMİZLER, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Ahmet TÜRK, Turgutlu OSB Yönetimi ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Sayın Ahmet DENİZ'e Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundu.

Turgutlu heyetini kabulü dolayısıyla Vali Deniz’e teşekkür eden Kaymakam Turan, heyet üyelerini tanıtarak ilçenin genel durumu ve ticari hayatı hakkında bilgi verdi.