Facebook

Twitter

Youtube

Şikayet

Anket

T.B.M.M. BAĞCILIK ARAŞTIRMA KOMİSYONU BORSAMIZA ZİYARETTE BULUNDU

Türkiye Büyük Millet Meclisi Bağcılık Sektörü ve Üzüm Üreticilerinin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Turgutlu Ticaret Borsamızı 26 Mart 2018 Pazartesi Günü ziyaret ederek Çekirdeksiz Kuru Üzümün sorun ve çözüm önerilerini araştırmak için istişare toplantısı düzenlendi.

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen’in Komisyon Başkanlığını yaptığı heyette, komisyon üyeleri... AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ve CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır yer aldı ve söz konusu toplantıda çekirdeksiz kuru üzümün üretiminden ihracatına kadar bütün sorun ve çözüm önerileri gündeme alındı.

Toplantı neticesinde Komisyon Başkanı Manisa Milletvekilimiz İsmail Bilen kapanış konuşmasında bölgemiz açısından son derece verimli olan bu toplantının düzenlenmesinde başta Yönetim Kurulu Başkanımız Yılmaz Orcan’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederek toplantının bölgemize hayırlara vesile olması dilek ve temennisiyle teşekkür etti.