TURGUTLU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ'NDEN BORSAMIZA, TUTSO'YA ve TURGUTLU ESNAF KEFALET'E PLAKET

Turgutlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Güven TAHTACI, Turgutlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne gösterdikleri yakın ilgi ve alakandan dolayı Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk TEMEL'e, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN'a ve Turgutlu Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin COŞKUN'a plaket taktim etti.

İlgi ve alakalarından dolayı üç kurumun da başkanlarına teşekkür eden Dt.Güven TAHTACI, Turgutlumuzda böyle güçlü kurumlar olduğu sürece Turgutlu halkının tüm alanlarda her zaman en iyi hizmeti alacaklarını söyledi.

Selçuk TEMEL, hem Turgutlu Ticaret Borsası'nın hem de Turgutlu Tİcaret ve Sanayi Odası ile Turgutlu Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi' nin Turgutlu ve Halkımız için her zaman özveri ile çalıştıklarını ve bundan sonraki süreçte de yorulmadan çalışmaya devem edecekleri belirtti.