TURGUTLU TİCARET BORSASI'NDAN EĞİTİME TABLET BİLGİSAYAR DESTEĞİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Öncülüğünde başlatılan ve borsamız tarafından desteklenen #TOBBKüçükParmaklar kampanyası kapsamında Turgutlu Ticaret Borsası olarak; Turgutlu ve Ahmetli İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine 80 adet tabletin teslimatını gerçekleştirdik.Turgutlu Ticaret Borsası Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen teslim törenine Turgutlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Eyüp Demirci, Ahmetli İlçe Milli Eğitim Müdürü Cendel Akçay, Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanı Selçuk Temel, Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Mümtaz Dündar ve Agah Karaata katıldı.Kampanya hakkında bilgi veren Başkan Temel; “2020 yılında başlayan ve tüm dünyada etkili olan pandemi sebebiyle bu yılki eğitim yardımımızı pandemi sürecinde eğitimin uzaktan işleyişine katkı sağlamak amacıyla tablet bilgisayar olarak yapıyoruz.Bu kapsamda EBA’ya uyumlu olan tablet bilgisayarların ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılması için Turgutlu ve Ahmetli İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile işbirliği yapıtık. 65 tanesi Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, 15 tanesi Ahmetli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne olmak üzere toplamda 80 adet tablet bilgisayar teslimatını gerçekleştirdik. Desteğimizin Öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.Turgutlu ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Eyüp Demirci ve Ahmetli İlçe Milli Eğitim Müdürü Cendel Akçay, Başkan Selçuk Temel’e eğitime verilen bu anlamlı destek dolayısıyla teşekkür ederek, tablet bilgisayarların Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği kıstaslar doğrultusunda ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacağını söylediler.