TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ANAOKULU'NUN İNŞAATINI İNCELEDİK

Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Temel, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ile birlikte ulusal eğitime katkı verilmesi amacıyla Ergenekon Mahallesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortak protokolü ile yapımına başlanan Turgutlu TOBB Anaokulu 'nun inşaatını gezerek incelemelerde bulundular.Başkan Selçuk Temel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, yeni anaokulu binasının inşaat sürecini yakından izleyerek, projenin ilerleyişini değerlendirdiler. Bu proje, Turgutlu'daki eğitim seviyesini yükseltmeyi ve çocuklara daha iyi bir eğitim imkanı sunmayı hedefliyor. İnceleme sırasında, modern eğitim standartlarına uygun olarak tasarlanmış olan anaokulu binasının önemli detayları incelendi ve geleceğin öğrencilerine sağlanacak eğitim imkanları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.Selçuk Temel ve Mehmet Ölmez, bu tür projelerin tamamlanmasıyla Turgutlu'daki eğitim kalitesinin artacağına ve genç nesillerin daha iyi bir geleceğe hazırlanacağına olan inançlarını vurguladılar.